Svennesöndag

Igår tog jag och familjen en tur till Heron City för att söndagsdrälla lite. Lite lunkande i sakta mak i affärer trodde jag skulle gå bra, men det visade sig vara en grov överskattning och av min förmåga just nu. Vartannat steg fick jag sammandragningar och magmusklerna hotade även med att gå sönder. Aj. Jag fick snällt parkera mig på en bänk i entrén medan familjen härjade runt i butiker och spelade arkadspel.

Tur i oturen var dock att Heron firade 10-års jubileum med en massa jippon, så jag hade i alla fall underhållning hela tiden. Bland annat kom September dit och spelade några akustiska låtar. Sedan var det lotteri. Maken hämtade tre lotter till mig att sitta och bevaka medan de var iväg och vi vann faktiskt, en timmes gratis bowling för fyra personer! Vi hade precis pratat om att vi borde gå och bowla sen när bebis är född, så det var ju hur perfekt som helst. Sweet.

Efter detta var jag verkligen helt slut. Reserverna är nere på noll nu. Framförallt känns det rätt psykiskt knäckande att klara av så lite vad det gäller att kunna röra mig, kroppen verkar vara hyperkänslig nu. Men men, jag gillar läget och återgår till min ofrivilliga husarrest i förorten.

September signerar skivor

Vinsten!

4 reaktioner på ”Svennesöndag

  1. usch vad jobbigt med så mycket sammandragningar! jag hade också problem med sånt, i vecka 25, fick åka in till förlossningen flera gånger för att få bricanyl. och inte röra mig som jag ville resten av graviditeten… fruktansvärt jobbigt! jag känner verkligen med dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s