Snörvel

Schnooky Poofy är förkyld för första gången, lilla stackaren. Igår kväll började han snora och snörvla nåt fasligt och kort därefter blev han febervarm.

Tänk vilken pärs det måste vara att bli sjuk för allra första gången i sitt liv! En helt ny känsla och upplevelse, och inte direkt någon rolig sådan.

Mammahjärtat gör såklart ont när han är sjuk, men jag försöker tänka att det ju är som ett styrketräningspass för hans immunförsvar, så att han kommer starkare ur det. Dessutom är han ju så himla tapper själv som ler och jollrar fastän näsan och ögonen rinner.

Sovit har han ju såklart gjort extra mycket, det var länge sedan han sov så här långa ihållande stunder på flera timmar i sträck som han gjort idag. Annars är det mest tupplurar på ca 45 minuter som gäller nuförtiden. Nu hoppas jag att min lilla kille kryar på sig snabbt.

13 reaktioner på ”Snörvel

  1. Krya på sig till lillen! Men som du skriver, det bygger ju upp immunförsvaret iallafall. Vår första hade typ en förkylning under sitt första år och sen var han i princip sjuk hela första året på dagis istället..

  2. Hahaha, såg IKEAs uggletavla häromsisten – och tänkte på dig. 😀

    Lilla plutten då! Det braiga med så små barn är att de inte har vett att må dåligt. Dottern kan kaskadspy för att två minuter senare leka som om inget hände. Som tur är har vi klarat oss undan allt för tidiga sjukdomar (dottern var förkyld första gången när hon var över året), hoppas Filuren är lika motståndskraftig…

  3. Ånej, stackars liten! Fia har också hunnit vara förkyld – och glad! Jag sov med henne på bröstet (vilket hon annars vägrar nu för tiden) eftersom vi inte kan höja huvudänden på vaggan. Hoppas han kryar på sig fort, kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s