Hej då nappen!

20140816-211859-76739630.jpg
Idag tog vi en tur till Skansen för att Henry skulle säga hej då till sina nappar för gott. Egentligen hade vi tänkt göra det i början av sommaren men så blev han ju sjuk och var sjuk så länge att det inte var läge. Nappen behövdes som tröst. Men idag var det dags.

Vi hade förberett honom under ett par dagar, och han fick vara med och samla ihop alla napparna. Vi hade peppat honom med att han kan gå tillbaka till dagis på måndag och berätta att han slutat med både blöja och napp, och den tanken gillade han.

Det gick hur bra som helst att lämna napparna på Skansen, han slängde in dem helt utan krusiduller. Sen pratade han lite om att han minsann skulle leta efter och hitta nappar när vi kom hem. Därför blev det också lite gråt när han upptäckte att det faktiskt inte fanns några kvarglömda nappar hemma. Men, sen gick det över och vid läggdags då jag väntat mig gråt konstaterade han bara lugnt att han brukade ha napp när han ska sova men att han inte hade det nu. Vilken lättnad! Det stora testet kommer nog om han gör illa sig eller nåt liknande, för det är främst då nappen använts, som tröst. Men so far so good!

2 reaktioner på ”Hej då nappen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s